• acasa
  • Termeni si conditii

Termeni si conditii

Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.displays.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice J&J GROUP,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Conţinut site şi Copyright

J&J Group face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest site. Rareori, acestea pot conţine inadvertenţe sau erori de operare. Unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de către producător fără preaviz.

Fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Toate informaţiile conţinute sunt proprietatea companiei S.C. J&J Group SRL.

Fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul, vor fi considerate tentative de fraudare a sistemelor displays.ro şi vor determina cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi si Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Bucureşti, România.

Dispoziţii finale

J&J Group îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului www.displays.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lămuriri, va aşteptăm cu un mesaj la adresa  info@displays.ro.