Despre noi

Vorba poetului, ‘’Odata vreme, fericit ma faceau zorile’’
 
  
Cu timpul, totul se schimba si de aceea mentinem intrebarea. Ce anume iti provoaca bucurie? 
Care este emotia reala care iti provoaca o clipa sau un moment de fericire chiar si pentru cateva secunde.
Este un subiect pe care il abordam uneori in spatiul intim, mai mult cu prietenii decat cu clientii. Raspunsurile sunt uneori presarate cu umor si aluzii lascive, alteori improvizate sau vadit mincinoase. Am observat insa un numitor comun credibil - evenimentele trecute. Se incadreaza la sectiunea amintiri frumoase, amintiri despre momente traite si savurate din plin pe plan personal.
Evident, subiectul poate fi foarte bogat in detalii si diversitate. Ne vom rezuma la unul dintre ele. In ultimii ani, feromonii placerii sunt cautati in sport, efort fizic si competitional. Vorbim de nivelul domestic pentru amatori. Ma apuc sa alerg si sa fac sport pentru ca imi place, nu pentru ca e la moda sau obligatoriu. De aceea uneori participam chiar si la competiile urbane organizate in oras de oricine. M-am antrenat ca sa alerg la maratonul primaverii sau pentru o cauza nobila sociala. 
Momentul trecerii liniei de sosire fac multi oameni fericiti. Daca se lasa si cu o medalie intervine un pic de mandrie care prelungeste senzatia bucuriei. De aceea, am ajuns la concluzia ca merita sa producem suportii de medalii personalizati cu orice doreste fericitul sau fericita castigatoare.
Un banal obiect, suport de medalii, plasat pe orice perete ne poate face o clipa fericiti si uneori starea de bine poate fi reactivata prin simpla privirea a medaliilor sau prezentarii lor unor prieteni. Ce sens ar avea pastrarea unei medalii intr-o cutie ascunsa in sertar. Fiecare dintre noi a trait clipele lui de bucurie si satisfactie. Va propunem sa le scoateti la lumina, sa le faceti vizibile in primul rand pentru voi. Pe cat pare de fortat, pe atat este de adevarat faptul ca suportii de medalii personalizati iti provoaca bucurie…