Cum cumpar

1. Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livrează în toată ţara. Produsele se află în cutii de carton.

TRANSPORT GRATUIT la sediul dumneavoastră pentru comenzi peste 180 lei - in toate localitatile in care ajung curierii FAN COURIER.

Produsele pot fi ridicate şi de la sediul J&J Group de pe Drumul Lunca Priporului nr. 140, sector 3, Bucureşti.Pentru livrarile din afara retelei Urgent Curier, costul transportului se poate calcula aici.


 

2. Politica de returnare/ Produsele achiziţionate la distanţă:

Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalitaţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. J&J Group va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma inapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc.

Produsele care nu sunt conforme specificaţiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Daca J&J Group nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Costul transportului produselor de la J&J Group către client şi de la client către J&J Group revine în responsabilitatea clientului.